Magazin > VIP
38031 ogledov

Nove podrobnosti o tragični smrti igralčevega sina in žene

Ron Ely Profimedia
Kaj se je dogajalo v vili?

Še vedno ni znano, zakaj je Cameron Ely, sin igralca Rona Elyja, znanega po vlogi Tarzana, sredi oktobra do smrti nabodel svojo mamo Valerie, je pa policija razkrila nekaj podrobnosti o tem usodnem dnevu.

Cameron, ki je poklical reševalce, je poskušal krivdo zvaliti na svojega ostarelega očeta. Ko je na posestvo prispela policija, se je Cameron skril, a so ga možje v modrem hitro našli. Tiskovni predstavnik policije v Santa Barbari je na tiskovni konferenci, ki je potekala včeraj, povedal, da se je Cameron policistom zlagal, da ima strelno orožje. Ko je naredil gib, s katerim je nakazal, da bo izvlekel pištolo, ga je policija pokosila s 24 streli.

Ron Ely | Avtor: Profimedia Profimedia

Policija je še razkrila, da Ron Ely ni bil ranjen, je bil pa poškodovan policist.

Cameron je veljal za zlatega dečka. Iz psihologije je diplomiral na sloviti univerzi Harvard, kjer je bil tudi zvezda nogometnega kluba. Veljala je za izjemno inteligentnega in prijaznega mladeniča, zadnji dve leti pa je delal kot varnostnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.