Magazin > VIP
5085 ogledov

Nuna Katy Perry prosila, naj neha, nato pa umrla

Katy Perry Profimedias
V javnosti je pokojna nuna zadnje besede namenila pevki.

Pevka Katy Perry se je zapletla v spor z nunami, ki so včasih bivale na posestvu, ki ga je pevka želela kupiti. Pevka je pred tremi leti ponudila nekaj več kot enajst milijonov evrov za samostan in posestvo, a je posel padel v vodo. 

Nuni, ki sta včasih stanovali v samostanu, nista želeli prodati objekta pevki. "Našla sem njene videospote. Nisem bila navdušena nad tem, kar sem videla," je nuna Rita Callahan komentirala za Los Angeles Times. Pevka ju je obiskala, a ju niti tako ni prepričala. Nuni sta posestvo prodali tamkajšnji lastnici restavracije za približno 35 tisoč evrov.

Zapletlo se je, ker sta to storili na lastno pest. V primeru prodaje v vrednosti več kot šest milijonov evrov bi namreč morali dobiti dovoljenje nadškofa in Vatikana. A sta nuni vztrajali pri tem, da je bil njun red zakoniti lastnik posestva in da se nadškofija sploh ne bi smela vmešati. 

Zadeva se je preselila na sodišče. Pevka in nadškofija sta se odločili tožiti lastnico restavracije. Sodišče je odločilo v njihovo korist. "Katy Perry prosim, nehaj. To ne koristi nikomur, samo prizadeli bomo veliko ljudi," je dejala 89-letna nuna Catherine Rose, preden je vkorakala na sodišče, kjer je potekalo zaslišanje po izreku sodbe. Med podajanjem izjave se je nuna zgrudila in umrla.   

Komentarjev 3
  • popokatopetl 11:30 11.marec 2018.

    "Našla sem njene videospote. Nisem bila navdušena nad tem, kar sem videla," ......... Tale Katka je še relativno nedolžna, če bi nuna pogledala videospote od kakšne druge bi jo najbrž fršlok še preden bi sploh lahko kej komentirala

  • Papaja Popi 11:01 11.marec 2018.

    Nuna Katy Perry prosila, naj neha, nato pa umrla............... Nuna, Katy Perry prosila, naj neha, nato pa umrla.................... Prosim, če mi pojasnite razliko, oziroma, zakaj je naslov napačen in kam je avtor-ka, hodil-a v osnovno šolo.

  • matermila 07:23 11.marec 2018.

    Katica,daj si jo mal operi.