Magazin > VIP
10421 ogledov

Obtožbe po šovu Ljubezen po domače: POP TV mu ni hotel odgovoriti

Jan Goltnik POP TV
Kaj se dogaja z Janom Goltnikom?

Jan Goltnik je bil v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače eden od treh kandidatov, ki so morali šov predčasno zapustiti, ker niso prejeli dovolj pisem. Jan ni dobil nobenega. 

Nekdanji kandidat nam je po tem, ko je bilo šova zanj konec, povedal, da sumi, da so mu lagali. "Po neuradnih informacijah naj bi dekleta pisma pošiljala, ampak kot izgleda za televizijsko ekipo oziroma Pop TV nisem bil dovolj zanimiv, ker nimam dovolj velike kmetije za snemanje. Tako predvidevam, resnice pa ne poznam. Je pa dejstvo, da sem dobil informacije, da so dekleta pisma pošiljala, saj so mi to pisala na Facebook."

“100-odstotna resnica je, da žal ni prejel niti enega pisma. Vsaj na naš naslov ne. Verjamemo pa, da se mu oglašajo dekleta, ki jim je všeč, a ne bi šle zaradi tega pred kamere,” so na njegove obtožbe za naš medij sporočili s POP TV.

O tej temi se je sicer pri POP TV osebno pozanimal tudi Jan. “POP TV mi ni hotel nič odgovoriti. Televizija je televizija. Tudi gospodična, preko katere sem prišel v šov, ni hotela nič komentirati. Rekla je, naj to temo pustim pri miru. Pogodbe so pogodbe. Zato nisem več raziskoval, pa  tudi ljubilo se mi ni več. Sem preveč aktiven na drugih področjih,” je za naš medij povedal Jan, ki še vedno ni našel kraljice svojega srca. “Še vedno sem samski, si pa dekleta želim. Nekaj časa sem to področje sicer postavil na stranski tir, saj sem kandidiral za svetnika in nisem imel časa. Sedaj ga je več in se bom ljubezni spet posvetil,” je še povedal.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.