Magazin > VIP
791 ogledov

Odpoved: Odvetniku Billa Cosbyja prekipelo

bill cosby Profimedias
Jezen igralec svoji ekipi zabičal, da ne smejo govoriti z mediji.

Med tem, ko Bill Cosby čaka na novo sojenje (obtožen je spolne zlorabe Andree Constand), išče novega odvetnika. Slavni filadelfijski odvetnik Brian McMonagle, ki mu je do zdaj stal ob strani, je dal odpoved, piše ameriški portal RadarOnline.

Neimenovani vir, ki je spregovoril za portal, je povedal, da je ameriški igralec in komik pobesnel, ko je izvedel, da je ostal brez odvetnika. "Brian želi pomagati, a ne bo tvegal svoje uspešne kariere, ker njegova stranka in predstavnik za odnose z javnostmi ne želita sodelovati," je povedal vir. Zvezdnik je vsem v svojem krogu, tako prijateljem, sorodnikom kot tudi sodelavcem zabičal, naj držijo jezik za zobmi in se ne pogovarjajo z mediji.

Kot pravi vir, naj bi Cosby že iskal novega odvetnika. Klical je že Toma Meseraua, nekdanjega odvetnika Michaela Jacksona, Roberta Shapira, ki je nekdanji odvetnik O. J. Simpsona, in Shawna Chapman-Holleyja, ki je branil Lindsay Lohan. Čeprav je svojega prejšnjega odvetnika plačeval kar 1300 evrov na uro, ni nihče od omenjenih odvetnikov sprejel ponudbe.

McMonagle, odvetnik, ki je dal odpoved, je bil leta 2015 razglašen za najboljšega filadelfijskega odvetnika. McMonagle naj bi imel vsega dovolj, saj ni zdržal kaosa, ki je vladal v Cosbyjevi ekipi. "Moral je kaznovati Billovega predstavnika za odnose z javnostmi, ker je s svojimi izjavami zavajal javnost."

Komentarjev 1