Magazin > VIP
23009 ogledov

Opala, takole se Pop TV bori s konkurenco!

Polona Jambrek Pop TV
Boj za gledalce je že nekaj let, če ne celo desetletje in več, neusmiljen. Pop TV po novem očitno sledi zgledu italijanskih programov ...

Če so na njihovih programih prevladovali moški, se trend obrača in Pop TV očitno sledi zgledu italijanskih programov, ki tudi zaradi seksi, dolgonogih in dekoltiranih voditeljic dosega tako visoko gledanost.

V svojih vrstah imajo kar nekaj lepotic, med njimi so Tara Zupančič, Ota Roš Širca, Polona Zoja Jambrek, Sanja Modrič, Petra Kerčmar, Darja Zgonc, Jana Morelj, Katja Jevšek, Nika Mulec, Nataša Gavranič, Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Tanja Postružnik Koren, Natalija Bratkovič in iz srca se opravičujemo, če smo katero izpustili.

Ota Roš Mamma mia! Magazin Ste videli, kakšna je bila včeraj Ota Širca Roš?!

V zadnjem času smo opazili, da so pred kamerami veliko bolj urejene, včasih pa nas njihove stilistke razveselijo tudi z zelo globokimi dekolteji. Pred kratkim smo se tako lahko slinili po novopečeni mamici Oti Roš Širca, včeraj pa je domišljijo burila Polona Zoja Jambrek. Očitno bo po novem najbolj gledani večerni program prav Pop In.  

Komentarjev 9
  • djdj 18:19 08.januar 2018.

    Naj se tudi po času oglaševanja zgledujejo po IT televizijah. Kakor želijo, jaz sem vesel, da na DVB-T ni več tega poneumljanja.

  • Avatar Mitja Grmovšek
    Mitja Grmovšek 15:57 08.januar 2018.

    Tanja Ribič je lepotica?

  • mymind 12:56 08.januar 2018.

    A bejžte no.. Jambrekovi pa nič ne pomaga. Tudi če da Joškota ven :)

Sorodne novice