Magazin > VIP
4 ogledov

Oprah v leto 2011 z lastno kabelsko

Žurnal24 main
Kraljica ameriške televizije Oprah Winfrey je 1. januarja zagnala svojo kabelsko televizijo OWN.

Na omenjeni kabelski televiziji si je 24 ur dnevno mogoče ogledati pogovorne oddaje televizijskih zvezd, ki jih je ustvarila ali vsaj pomagala ustvariti sama OprahDr. Phil, Dr. Oz in Suze Orman – ter kuharske in potopisne oddaje Rachel Ray.

Poleg tega bodo imeli svoje resničnostne šove na novi televiziji številni zvezdniki, med njimi tudi Shania Twain in nekdanja vojvodinja yorška Sarah Ferguson. Gledalcem bodo ponudili tudi biografsko oddajo Master Class, ki bo prikazovala življenjske poti znanih ljudi, kot so Diane Sawyer, Simon Cowell, Jay-Z in Condoleezza Rice.

Kljub precejšnji negotovosti glede uspešnosti televizije OWN ter dejstvu, da je Oprahin povprečni gledalec star okoli 50 let, je uspelo kraljici ameriške televizije že na začetku pridobiti pomembne pokrovitelje in oglaševalce kot so General Motors, Proctor&Gamble ter veriga blagovnic Target. Oprah in Discovery Channel sta medtem v novo televizijo vložila 189 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.