Magazin > VIP
10792 ogledov

Patrick Swayze: Njegova vdova ne spoštuje njegovih želja

Lisa Niemi Patrick Swayze FameFlynet
Lisa Niemi bo prodala predmete, ki jih je Patrick Swayze obljubil družinskim članom.

Lisa Niemi, ki je bila več kot 30 let poročena s Patrickom Swayzejem, ki je zaradi raka umrl leta 2009, bo prodala nekaj predmetov, ki so bili zvezdniku zelo pri srcu in jih je zato obljubil svojim družinskim članom.

Na dražbi, ki bo aprila, se bo tako med drugim znašla usnjena jakna, ki jo je nosil v filmu Umazani ples. Zanjo naj bi vdova dobila najmanj 6000 dolarjev. Patrickova družina je nad njeno namero več kot ogorčena. "Jezni so nanjo. Pravijo, da je zlobna in pohlepna,“ je Radarju povedal vir in dodal, da Patrickovi sorodniki pravijo, da je Lisa sedaj vsem pokazala svoj pravi obraz.

Lisa je podedovala igralčevo celotno premoženje, ki je bilo ocenjeno na 40 milijonov dolarjev. Swayze naj bi le nekaj dni pred smrtjo spremenil svojo oporoko in iz nje črtal ostale sorodnike. Čeprav je Lisa sedaj zelo premožna, pa Patrickovi družini ni dala ničesar, niti spominka.

PREBERITE ŠE: Hišna pomočnica o Swayzejevi ženi: "Bila je kot žival“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.