Magazin > VIP
8117 ogledov

Petra Kerčmar: "Trudimo se ostati pozitivni“

petra kerčmar Urša Premik
Voditeljica dnevnoinformativne oddaje 24UR, Petra Kerčmar, pravi, da se v teh časih tudi pri njih doma trudijo ostati pozitivni.

Otroci se že od oktobra šolajo od doma in mnogi starši zaradi tega že obupujejo, saj so izpostavljeni dvojnemu stresu. Več sreče imajo tisti z otroki, ki so že malo starejši, med njimi je tudi priljubljena voditeljica 24UR, Petra Kerčmar, ki je za Žurnal24 razkrila, kako se pri njih doma spopadajo s šolo na daljavo.

petra kerčmar Petra Kerčmar Magazin Petra Kerčmar: "Ko mi je pokazal izvide, me je spreletelo, komaj sem zadržala jok“

"Moram priznati, da nam gre zelo dobro. Aljaž je že v 8. razredu in praktično vse dela sam. Jutranja rutina ostaja. Vsak dan šola od 8.20. Pravzaprav me prav preseneča, kako je odrastel med to t. i. karanteno. Samostojen je, skrbi zase, pravi mali mož je postal in iskreno ponosna sem nanj. Tako da se nam življenje je spremenilo, a poskušamo iz tega pridobiti največ. Vsaka kriza je tudi priložnost. In prav hudo mi je, ko starši s tremi otroki obupujejo. Vsak dan imamo zgodbe, ki se te dotaknejo in res ni lahko. Zato moramo čim prej zaključiti to poglavje koronakrize in se usmeriti v prihodnost. Predvsem zaradi naših otrok. To leto ne sme biti zapisano kot izgubljeno, zato se tudi pri nas doma trudimo ostati pozitivni in živeti normalno. To želim vsakomur,“ pravi Petra.
Komentarjev 12
  • Avatar pantani
    pantani 09:29 20.januar 2021.

    Joker je spregovoril.

  • izy 09:22 20.januar 2021.

    Podkupljena drhtal je PopTV

  • marsal22 09:00 20.januar 2021.

    Kabelski operaterji bi vas morali odstraniti iz programskih shem , potem boste pa začeli razmišljati !