Magazin > VIP
58591 ogledov

Pevčeva zaročenka umrla na njun poročni dan

Tom Mann Instagram
Da bi se še kamen zjokal.

Pevec Tom Mann, ki je leta 2014 s skupino Stereo Kicks v britanskem X Factorju zasedel peto mesto, je na Instagramu sporočil srce parajočo novico. Na njun poročni dan, 18. junija, je umrla njegova zaročenka in mama njegovega sinčka, ki se je rodil oktobra 2021. 

"To naj bi bil najsrečnejši dan v najinih življenjih, a se je končal srce parajoče. Zdi se mi, kot da sem izjokal ocean. Nikoli nisva prišla do oltarja, si izmenjala zaobljub, plesala prvega plesa, a vem, da veš, da si mi bila cel svet in najboljša stvar, ki se mi je kadarkoli zgodila, Danielle. /.../ Popolnoma sem zlomljen in skušam procesirati vse, resnično ne vem, kako naj nadaljujem, a vem, da moram najti vso moč za najinega malega fantka. Obljubim, da bom naredil vse, da bom Bowija vzgojil tako, kot sva si vedno želela. Obljubim, da bo vedel, kako čudovita mamica si bila. Obljubim, da boš ponosna,“ je med drugim  zapisal skrušeni Tom in objavil čudovito fotografijo pokojne zaročenke in sinčka. 

Danielle ni imela zdravstvenih težav, vzrok smrti ni znan, tuji mediji pišejo le, da je umrla nenadne smrti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice