Magazin > VIP
6397 ogledov

Pevec Mambo Kings: "Komaj sem si opomogel od ločitve"

Aleš Bartol Osebni arhiv
Ima glasbenik, ki je lansko leto spregovoril o bolečini ob ločitvi, novo simpatijo?

Aleša Bartola, pevca priljubljene skupine Mambo Kings, so prejšnji teden ujeli na otvoritvi lounge kluba Acapulco, ki je tudi nekoč v Ljubljani skrbel za legendarne zabave. Bartol je večer preživel v družbi lepe temnolaske, zato nas je zanimalo, ali je po ločitvi, ki se mu je zgodila pred temi leti, ponovno srečen v ljubezni? "Ne, to ni moje dekle, temveč glasbena kolegica. Še vedno sem samski, saj sem si komaj dobro opomogel od ločitve. Rabim čas, da se vse usede in posede. Trenutno čas še ni pravi, ko bo, bo že prišla," je razložil Bartol, ki je lansko leto iskreno spregovoril o boleči izkušnji.

"Seveda me je ločitev prizadela. Še bolj pa to, da nisem uspel ohranit družine, da otrokoma nisem sposoben dajati tistega, kar sem imel sam in na kar me veže na tisoče spominov. To, da so slabi odnosi med staršema in posledično slaba družina, bolje kot, da družine sploh ni, je mnogokrat slaba tolažba. Ne vem, tukaj ni win-win rešitve. /.../ Že v najbolj razgretih trenutkih, ko sva se odločala, da greva narazen, sva skupaj ugotovila, da je za otroke najbolje, da ostaneta v istem vrtcu, da ostanemo blizu. Vsak jih imava en teden, vmes tudi pomagava en drugemu, če se kje zalomi," je razkril.

Aleš Bartol | Avtor: Sašo Radej Sašo Radej

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.