Magazin > VIP
1089 ogledov

Pevec po devetem šoku izgublja upanje

Michael Turchin, Lance Bass Profimedia
Zvezdnik iz skupine NSYNC, Lance Bass, si želi otroka.

Lance Bass in njegov soprog Michael Turchin si najbolj na svetu želita otrok, a jima usoda doslej še ni bila naklonjena. 
Par je sicer brez težav našel nadomestno mamo, ki pa je sedaj doživela že deveti splav. Nazadnje je pod srcem nosila dečka. "Na žalost smo ga v osmem tednu izgubili, kar se zgodi skorajda vsakomur, ki ima umetno oploditev. Tega nisem vedel, sedaj pa sem spoznal veliko krasnih parov, ki imajo isto zgodbo kot midva,“ je povedal pevec, ki je zaslovel s fantovsko skupino NSYNC, ki je med zvezde katapultirala tudi Justina Timberlaka. 

Lance in Michael, ki sta se poročila leta 2014, pravita, da po toliko neuspelih poskusih počasi izgubljata upanje. Ker vesta, kako hitro lahko na začetku nosečnosti pride do splava, se nazadnje tudi veseliti nista upala. "Čeprav si vse to dopoveduješ in se poskušaš ne preveč veseliti, si ne moreš pomagati in razmišljaš o načrtih za njihovo prihodnost. Še zlasti se to zgodi takrat, ko veš za otrokov spol.“

Pevec je ob tem še priznal, da se je s temi izgubami težko spopadal. Razkril je tudi, da sta že našla novo darovalko jajčeca in da bo 10. poskus tudi zadnji. Če tudi tokrat ne uspe, bosta razmislila o posvojitvi.

Ste že del Joonglaa družine?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.