Magazin > VIP
7982 ogledov

Pia Filipčič: Dejansko bi me lahko nekdo ubil

pia filipčič youtube
Pia Filipčič o, kot pravi sama, "nori, nori, nori" izkušnji. Ne ponavljajte za njo!

"Naj me bog vzame, če tega ne bom delila z vami, ker to je res noro. Tega nikomur ne priporočam, ker je bilo to početje izjemno neumno in neodgovorno. Dejansko bi me lahko nekdo ubil,“ je svojo zgodbo v videu, ki ga je delila na svojem YouTube kanalu, začela zmagovalka Big Brotherja, Pia Filipčič.

Zgodilo se je pred dvema letoma. Pia je sama odpotovala v London, kjer si je v neki restavraciji privoščila celo steklenico vina. Od pijače je bila ves dan pijana.

Zvečer se je kljub temu odpravila žurat. Najprej je doživela hladen tuš. Poskušala je priti v diskoteko, v katero niso več spuščali moških. Varnostnik je zahteval osebno, Pia mu jo je izroočila in stopila naprej, nakar jo je varnostnik ustavil in ji razložil, da nima vstopa. Na njeni osebni je namreč označeno, da je moškega spola. "O, bruke, nee, tam pred vsemi. Tako mi je bilo bruka, da sem vzela osebno in zbežala,“ je razkrila temnolaska, ki pa nad večerom ni obupala. Na koncu je pristala v nekem baru, kjer je spoznala dva poslovneža. Pomagala jim je spiti njuno steklenico vina, vmes pa si je naročila še svojo. "Potem pa se ne spomnim nič več.“ Eden od poslovnežev jo je odpeljal nazaj v hotel. Kako sta prišla do sobe, Pia še vedno ne ve, saj se tistega večera ni mogla natančno spomniti, kje stanuje.

Zjutraj jo je čakal šok.

"Odprem oči. Rabila sem 30 sekund, da dojamem, kje sem. OK – sem v Londonu, OK – sem v svoji hotelski sobi. Ok, sem živa, sem zdrava. Kdo je tukaj zraven mene? /.../ Bil (poslovnež, op. avt.) je ful kul, bil je ful dober. Bila sem mu hvaležna, da me je pripeljal do hotela. Ne vem, kaj sem si mislila. Sama v Londonu … Na vsakem vogalu bi mi lahko kdo kaj naredil. /.../ Večkrat pravim, da imam več sreče kot pameti. Verjetno kljub temu ne bi drugače ravnala, če bi se to danes zgodilo. Ampak ja ... Moj poslovnež, zbudila sem se ob poslovnežu, s katerim sem imela zelo dobro noč. Če veste, kaj mislim. In še jutro, trikrat zjutraj.“

Komentarjev 3
  • mižimaži 20:09 28.december 2017.

    pa kdo se sploh še ukvatja s tem pederajsom od Elvisa ???

  • perhan63 10:40 28.december 2017.

    ja pa rit ga je pekla ..pedra

  • modrivall 08:11 28.december 2017.

    HAAahahahahahahahaha, ja pa ja!!!!! Glih njega