Magazin > VIP
42190 ogledov

Pika Božič: "Se je pa postarala"

Pika Božič Mediaspeed
Pika Božič se sprašuje: botoks ali filerji?

Nekdanja pevka Pika Božič, ki danes vodi center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, se je na Facebooku razpisala o lepotnih popravkih.

"Botoks in filerji! Da ali ne? Najbolj mi je všeč, ko preberem kakšen komentar v smislu 'se je pa postarala' ... Ali smo res čudni, da nismo videti enako pri 40-ih ali 50-ih tako kot pri 20-ih?!?  Osebno se počutim bolje kot pri 20-ih ... bolj sem zadovoljna ... bolj cenim vsak trenutek in ne štejem svojih gub ... so zemljevid moje poti in vsaka od njih nosi spomine na mladostne zabave, neprecenljiv smeh, marsikatero skrb in kdaj pa kdaj tudi globoko žalost. Osebno nisem pristaš 'polikanih' obrazov, med katerimi s časom ni več nikakršne razlike. Razumem, da je svet usmerjen v perfekcionizem ... mediji, marketing, celo nas um, toda kaj sploh je perfekcionizem. Privzdignjene obrvi? Zavihani kotički velikih ustnic? Napeta in okrogla lička? Vitek pas in velika zadnjica," se sprašuje Pika in dodaja, da po mami in očetu lahko vidi, v katero smer se bo začel starati njen obraz in telo:

"Ko pogledam svojega očeta, si lahko predstavljam v katero smer se bo začel starati moj obraz, ko pogledam mamo si lahko predstavljam kje in kako se bo spreminjalo moje telo.  Videti sta zdravo in k sreči tudi sta in ne predstavljam si ju kakorkoli drugačna, kot sta. Zase lahko znotraj tega vidimo, kako lahko čim bolj upočasnimo naravni tok spreminjanja, naučimo se, kako naj telovadimo, kako najdemo načine, ki bodo stimulirali mišice, ki jim je čas glede na genetiko najmanj naklonjen."

Smo s tem kupili boljšo samopodobo?

Kdaj (če sploh) začeti z estetsko pomočjo, se še sprašuje Božičeva in nadaljuje: "Kaj je tisto, kar je prav spremeniti na sebi? In predvsem, kako se naučiti ustaviti se pri temu? Sprašujem se, kaj smo v resnici plačali, ko smo si skoraj popolnoma spremenili obraz! Smo s tem kupili boljšo samopodobo? Potrditev svoje vrednosti? Vsi se radi slikamo z raznimi filtri, ker kar nekaj napakic izgine... Še vedno pa je največ, da lahko brez sramu in make upa skočiš do trgovine po sveže žemljice, ki jih bodo otroci ali partner kar se da slastno zmazal za zajtrk in ob tem, ko se bomo zadovoljno nasmehnili tej sreči, ki sedi za mizo, se nam bo zaradi teh nasmehov narisala se kakšna nova, dodatna gubica okoli oči.... pa kaj pol!!! Mogoče pa je čas, da smo všeč sebi in ne merilom, ki jih postavljajo ljudje, ki jih v resnici nikoli ne bomo ne srečali, kaj šele spoznali. Naj pa vsak dela kar želi ... svobodno odločanje, individualna odgovornost ..."

Se strinjate s Piko? To pa nam je o svojem novem poslu povedala leta 2018 … "Vodim center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, kjer se posvečamo ženskam, ki želijo biti mladostne, a njihovo samopodobo kruši kakšna napakica. In ženskam, ki se vidno utrujene borijo z odvečnimi kilogrami, predvsem pa tudi ženskam, ki iz različnih razlogov ne morejo zanositi. V sodelovanju s priznano slovensko prehransko strokovnjakinjo smo sestavili edinstven progam, ki ima neverjetne uspehe. Sicer pa me je zadnje tri leta življenje vodilo  po nepričakovanih potem in na vsakem ovinku sem pridobivala veliko izkušenj ter se naučila ogromno. Najbolj me še vedno osrečuje to, ko lahko nekomu pomagam," nam je zaupala takrat , a pripomnila, da bo glasba njena večna ljubezen: "Oder je bil moja mladost in najlepše trenutke sem doživela prav na njem. Vsak glasbenik dobro razume te edinstvene občutke, ko publiki daješ in kako veliko ti v zameno vrne. Glasba bo vedno moja ljubezen."

Komentarjev 9
  • mito69 13:33 16.marec 2020.

    Meni je pa zdej dosti bolj lepa ka prej. V bistvu mi zdej zgleda vrhunsko.

  • Avatar Fallilena
    Fallilena 23:37 07.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 12:14 07.marec 2020.

    Pri vsem nepomembnem na tem svetu, kot je zapeglana koža brez starostnih gub in gubic je človeku važno zgolj to da je srečen v svojem vsakdanu in da je zdrav!

Sorodne novice