Magazin > VIP
40963 ogledov

Neverjetno, kaj Pika Božič dela iz sebe!

Pika Božič
1/2
Mediaspeed.net
Leta se je sploh ne dotaknejo.

Ena naših najbolj seksi pevk vseh časov, Pika Božič, ki je glasbeno kariero že pred desetletjem obesila na klin in nastopa le še ob posebnih priložnostih, je na oder stopila s svojimi glasbenimi prijatelji Čuki. Skupina je prejšnji teden namreč praznovala trideseto obletnico delovanja in ob legendarni skladbi Komar sta se jim na odru pridružila tudi Pika Božič in Marko Vozelj. "Bilo je luštno, krasno. Je pa to enkratni dogodek, na odre se ne vračam," nam je zaupala Božičeva.

Čuki Magazin Temu Čuku oboževalka sledi že pet let, vdrla tudi v stanovanje!

Pika je dokazala, da tudi po vseh teh letih še vedno obvlada in da se je zanjo čas ustavil, kljub temu da se bliža štiridesetim. Kako se tudi ne bi, saj je nekdanja pevka danes dela v centru pomlajevanja, lepote in dobrega počutja. Božičeva pa ni spremenila le kariere, temveč si je pred nekaj leti ustvarila tudi novo družino. Z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem ima dva otroka, z novim partnerjem, predsednikom uprave zavarovalnice Triglav Andrejem Slaparjem, pa sta leta 2014 dobila še deklico.

Kako dobro je še vedno videti, si poglejte v galeriji ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bzz bzz... nepozabno #komar #čuki #30let #cankarjevdom #top #publika #👏🏻 #💋

A post shared by Pika Bozic (@bozicpika) on

Komentarjev 7
 • Žurnalček 15:10 02.december 2018.

  Zardi njene telefonijade in vožnjeprevelikega avtomobila za njene možganske vijuge , je moj sin naredil totalko na mojem avtu ! Za njo je še fičo prevelik !

 • Avatar Sulinna
  Sulinna 00:21 17.november 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • kapibara 11:39 16.november 2018.

  To je pa njen debelušček iz Triglava: https://www.google.si/search?q=triglav+slapar&newwindow=1&rlz=1C1GCEU_slSI821SI821&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjb_8mm3NjeAhUFqIsKHfDeDLwQsAR6BAgDEAE&biw=1280&bih=882