Magazin > VIP
4684 ogledov

Pikantne podrobnosti: Jagger naj bi bil zaljubljen v tega moškega

Mick Jagger Profimedias
Imel je afere z najlepšimi ženskami svojega časa, a sta dve njegovi bivši razkrili, da je seksal tudi z moškimi.

Zanj pravijo, da je "biseksualna ikona". Vsaj tako slavnega rockerja opisuje pisateljica Lesley-Ann Jones v svoji novi knjigi "Kamena doba: Šestdeset let Rolling Stonesov". Čeprav je bil Mick znan kot ženskar in je pri 79 letih oče osmih otrok, naj se ne bi izogibal tudi intimnim stikom z moškimi, tudi v vrstah svoje slavne skupine The Rolling Stones.

To v knjigi trdita pokojna nemška igralka Anita Pallenberg in britanska pevka Marianne Faithfull (75). "Nekako sem vedno vedela, da je Mick biseksualec," je dejala pevka, ki je imela z njim afero od leta 1966 do 1970. Pred smrtjo, leta 2017, je Anita, ki je imela dolgoletno razmerje s Keithom Richardsom (78), dejala: "Ko sva se prvič srečala, sem vedela, da je Mick zaljubljen v Keitha."

Mick in Keith sta bila še letos skupaj na svetovni turneji. "Imela sem občutek, da je med njima nekaj spolne napetosti," v knjigi pojasnjuje Marianne. Mick naj bi bil tudi intimen z nekdanjim kitaristom skupine, Mickom Taylorjem (73), in sicer od leta 1969 do 1974.

V novi knjigi naj bi bil celo seznam ljudi, s katerimi je 79-letnik seksal. Dolgo se je tudi ugibalo, ali je imel Mick tudi afero s pokojnim rock zvezdnikom Davidom Bowiejem in avstrijskim igralcem Helmutom Bergerjem (78). "Od vseh njegovih zvez je Keith edini, ki mu resnično kaj pomeni," je Marianne citiral Daily Mail. Mick in Keith špekulacij nista komentirala.

Komentarjev 5
  • Igorgeus 13:13 13.oktober 2022.

    V tistih časih se je to večkrat dogajalo. Je Bowie povedal v enem intervjuju, da je to bilo pogosto. Da je imel tudi sam takšno izkušnjo, čeprav ni gay

  • Pierre 17:14 12.oktober 2022.

    Ma dajte ga nehat lomit in raje preverite, to že vse piše v njegovi biografiji in tisti od Keitha Richardsa!!!

  • Kmodri 17:43 11.oktober 2022.

    Njegova stvar. Jaz pustim drugim, da živjo kot si želijo in se ne vtikajm v njihovo intimo. Po načelu živi in pusti živeti!

Sorodne novice