Magazin > VIP
9467 ogledov

Po izgubi treh otrok ima najbogatejši Danec spet razlog za veselje

Anders Holch Povlsen
Med žrtvami lanskih velikonočnih terorističnih napadov v Šrilanki so bili tudi otroci najbogatejšega Danca, Andersa Holcha Povlsena, ki je med drugim tudi lastnik spletne trgovine Asos.

Napad na hotel je od Povlsenovih otrok preživela le takrat 10-letna Astrid, 15-letna Alma, 12-letna Agnes in 5-letni Alfred pa so umrli.

47-letni milijarder in njegova 41-letna žena Anne pa imata sedaj spet razlog za veselje. Postala sta namreč starša dvojčic, ki sta se rodili 11. marca. "Družina je tema dvema čudežema izrekla srčno dobrodošlico. Navdušeni so, da bodo dekleti lahko spoznali in ju sprejeli kot del svoje družine,“ je povedal tiskovni predstavnik družine.

Anders Holch Povlsen Magazin Srce parajoči posnetki: Slovo od milijarderjevih treh otrok

Umrli številni otroci

Unicef je sicer po napadih objavil, da je v samomorilskih napadih na Šrilanki z več kot 320 smrtnimi žrtvami umrlo najmanj 45 otrok. V napadu na cerkev v mestu Negombo je umrlo 27 otrok, 10 jih je bilo ranjenih, v mestu Batticaloa na vzhodu države je umrlo 13 otrok - sami domačini. Najmlajša žrtev je bila stara 18 mesecev.

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.