Magazin > VIP
3339 ogledov

Po nemškem zvezdniku udarila karma

oliver pocher Instagram
Med snemanjem se je zgodila nesreča.

Eden največjih nemški zvezdnikov današnjega časa, komik Oliver Pocher, je v ZDA doživel nesrečo, ki bi se lahko končala še veliko bolj krvavo, kot se je. Pocher je za RTL v Louisiani z očetom snemal oddajo, v kateri so nameravali prikazati tudi lov na merjasce. 

"Hotel sem se preizkusiti v streljanju, kar je težko, če tega še nikoli prej nisi poskušal storiti s puško. Naslonil sem jo, ciljal – nato pa sem dobil tako močan udarec, ki me je vrgel pol metra v zrak, cev puške pa me je natanko tukaj udarila. Nato je začela teči kri,“ je na Instagramu razkril zvezdnik, ki bo sedaj verjetno za vselej imel brazgotino med očmi. 

Pod njegovo objavo se je takoj nabralo ogromno komentarjev tistih, ki mu želijo hitro okrevanje. Nekateri pa so mnenja, da je Oliver dobil karmično lekcijo. "Karma, Oli. To se zgodi, če poskušaš živim bitjem v imenu zabave povzročiti trpljenje,“ je nekdo zapisal v komentarju, neki drugi komentator pa je dodal, da upa, da je z merjascem vse v redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.