Magazin > VIP
11488 ogledov

Po Sheenu še en megazvezdnik s spolno prenosljivo boleznijo

Usher profimedia
Njegova nekdanja partnerica je sprožila tožbo v vrednosti enega milijona ameriških dolarjev …

Ameriški rumeni medij Radar Online ekskluzivno razkriva, da je 38-letni Usher svojo nekdanjo partnerico, hollywoodsko stilistko, okužil s spolno prenosljivo boleznijo – z neozdravljivim herpesom. Oblikovalka, katere ime ni razkrito, je sprožila tožbo zoper glasbenika.

V tej piše, da je zvezdnik večkrat seksal nezaščiteno, čeprav je vedel, da je okužen z virusom, ki se zlahka prenaša iz ene osebe na drugo. Sodni papriji razkrivajo tudi, da naj bi Usher za herpes vedel že nekje od leta 2009 oziroma 2010.

Kot nazorno piše v tožbi, naj bi iz pevčevega penisa nekoč stekla zelenkasta tekočina, sicer pa naj ne bi imel znakov okužbe. Označili so ga za asimptomskega nosilca, torej za nekoga, ki ima virus, znakov tega ne kaže, a vseeno lahko okuži svoje spolne partnerje. Modna oblikovalka je bila zelo zaskrbljena zaradi njegove okužbe, a jo je glasbenik prepričal, da so rezultati testa za spolno prenosljive bolezni pokazali negativen rezultat, zato sta nadaljevala z nezaščitenim seksom.

Po treh tednih strastnega odnosa z glasbenikom, se je modna oblikovalka zbudila vročična, z glavobolom in bolečinami. Na njenih intimnih delih so se pojavile rane in mehurji. Zdravnik je potrdil, da je okužena s spolno boleznijo, Usher pa je pokril stroške dežurnega zdravnika. Pregled je stal kar 2700 evrov.

Usherja obtožujejo, da je namenoma okuževal svoje spolne partnerice ter jih prepričeval, češ da je popolnoma zdrav. Usher se je preko sporočil oblikovalki večkrat opravičil in ji zagotovil, da bo poskrbel za vso medicinsko pomoč, ki jo bo potrebovala.

Oblikovalka pa je v tožbi navedla, da sta "njeno zdravje in telo uničena". Zapisano je tudi, da je zaradi bolezni zapadla v depresijo, saj ve, da za bolezen ni zdravila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.