Magazin > VIP
11535 ogledov

Po sinovi smrti in javnem linču zvezdnica spet noseča

john legend, chrissy teigen Profimedia
Slavni par sporočil vesele novice.

Manekenka Chrissy Teigen in pevec John Legend pričakujeta tretjega otroka. 36-letnica je zanosila s pomočjo umetne oploditve. "Zadnja leta so bila polna zamegljenih čustev, a v našo hišo in srca se je vrnilo veselje. Po milijardi injekcij je na poti še en," je lepotica zapisala na družbenih omrežjih.

Par je leta 2020, ko je zvezdnica že vstopila v drugo polovico nosečnosti, izgubil sina Jacka"Šokirana sva in čutiva tisto globoko bolečino, za katero sva že slišala, a je doslej še nisva doživela. Nismo mogli ustaviti krvavitev in otroku dovajati snovi, ki jih potrebuje, kljub številnim vrečkam krvi. Ni bilo dovolj,“ je takrat sporočila.

Zaradi tragičnega dogodka je tokrat z razglasitvijo novice počakala. "Na vsakem pregledu sem si rekla: 'Če je otrok zdrav, bom objavila.' Nato pa sem si, ko sem zaslišala utrip srca, olajšano oddahnila in se odločila, da sem še vedno preveč živčna," je dejala in dodala, da se počuti dobro in da je polna upanja. 

Za Chrissy pa ni bilo težko le leto 2020, ampak tudi lansko. Razvedelo se je namreč, da je javno žalila starleto Courtney Stodden. Kaj se je zgodilo, si lahko preberete TUKAJ. Zaradi tega je bil v krizi celo njen zakon. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.