Magazin > VIP
7235 ogledov

Po tem sporočilu Matthew Perry z nekdanjo zaročenko ni več spregovoril

Lizzy Caplan Profimedia
Spoznala sta se, ko je bilo njej 23, njemu pa 36 let.

Matthew Perry si je močno želel družine. Imel je veliko ljubimk, tudi znanih. Pravijo, da je bila njegova velika ljubezen ta znana igralka, ki pa jo je zapustil. 

Najdaljšo zvezo pa je imel z igralko Lizzy Caplan. Po šestih letih se je končala leta 2012. "Večkrat pomislim, da bi sedaj imela hišo in dva otroka, če bi jo zaprosil za roko," je zapisal v spominih, v katerih je tudi razkril, kako sta se spoznala. Nenapovedano je prišel na njeno rojstnodnevno zabavo. Stara je bila 23 let, on 36. "Najino naslednje 'mečkanje' se je zgodilo na zadnjih sedežih zares umazane toyote. Sledili sta dve leti rekordnih seksualnih doživetij, brez obveznosti, oba sva se strogo držala pravil prijateljev z ugodnostmi," je zapisal. Po dveh letih sta postala par. "Zveza se je poglobila do točke, ko se je pojavilo vprašanje, ki bi ji ga moral nujno postaviti." A Perry si je v zadnjem trenutku premislil in pred lepotico ni padel na kolena. Za božič je umetniku, ki ju je narisal, plačal celo bogastvo, ko pa ji je darilo predal, je po "a bi želela ..." padel v vlogo Chandlerja in zgrešil trenutek, čeprav je Lizzy ljubil, je povedal. 

Leta 2016 se je igralka poročila s Tomom Rileyjem. Istega leta jo je Perry povabil na predstavo, v kateri je igral. "Ženska, s katero sem bil šest let, se je sedaj dobivala z nekim Britancem. Polovico leta sta preživela v Londonu, polovico v Los Angelesu. Še vedno sva bila v prijateljskih odnosih in se kdaj pa kdaj dobila na kosilu ter si poslala nekaj sporočil. Vedel sem, da je v Londonu, zato sem jo povabil na predstavo. Odgovorila mi je, da je preveč zaposlena. 'Se vidiva v Statesidu,' je napisala. Odgovoril sem, da sem malo prizadet, ker ne bo prišla - predstava je bila v njenem mestu, hudiča! Nekaj časa pozneje sem od nje dobil elektronsko sporočilo, v katerem mi je povedala, da se bo poročila in da v njenem življenju ni več prostora za prijatelje." To so bile zadnje besede, ki sta si jih izmenjala. "Na to sporočilo nisem nikoli odgovoril. Na zelo grob način je sporočila, da se bo poročila. Tega jaz nikoli ne bi naredil," še piše v zvezdnikovih spominih. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.