Magazin > VIP
7299 ogledov

Po težki diagnozi: Novice pri Celine Dion

celine dion Instagram
Celine Dion je lani na robu solz sporočila, da ima neozdravljivo bolezen.

Kanadska pevka Celine Dion je decembra lani razkrila, da trpi za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti (sindrom Moersch-Woltman). Za bolezen je značilna togost mišic trupa in udov ter povečana občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska, kar lahko sproži mišične krče. Motnjo pogosto napačno diagnosticirajo kot Parkinsonovo bolezen, multiplo sklerozo, fibromialgijo, psihosomatsko bolezen ali anksioznost in fobijo. Dokončno diagnozo je mogoče postaviti s preiskavo krvi. Več o tem TUKAJ. Zvezdničina družina je bila sicer zanjo zaskrbljena, še preden je dobila diagnozo. 

Po tem, ko je pevka javnosti sporočila slabo novico, se je umaknila, sedaj pa se je oglasila njena ekipa in sporočila, da se Kanadčanka vrača - na velike ekrane in radijske postaje. Prihodnji mesec bo namreč v kina prišel film Love Again, v katerem igra in za katerega je zapela pet pesmi, med drugim tudi naslovno, ki ji lahko že prisluhnete.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.