Magazin > VIP
27950 ogledov

Pokojno dekle Jima Carreya v pismu razkrilo šokantne podrobnosti

jim carrey, white Profimedias
Ameriški medij objavil njeno pismo igralcu.

Radar Online, ameriški spletni medij, je objavil pismo, ki ga je Cathriona White 8. aprila 2013 napisala nekdanjemu fantu, igralcu Jimu Carreyju. Cathorina je kasneje, septembra 2015, storila samomor. Njeni starši že od njene smrti menijo, da je za to kriv prav komedijant Carrey.

V šokantnem pismu, ki ga je policija našla na njenem ipodu, je White zapisala, kakšno je bilo njeno življenje preden je spoznala igralca in kakšno je bilo po tem.

"Niti enkrat se mi nisi opravičil ali me vprašal, kako se počutim, kaj lahko narediš, da bi mi pomagal, mi olajšal situacijo,“ je pismo začela nekdanje Cathriona: "Ne želim si tvojega denarja. Odvetnika nisem najela zato, da bi ti vzela denar in verjetno bom v težavah, ker ti sploh pišem. Verjamem, da boš to sporočilo izkoristil proti meni. Vseeno mi je, kaj se odvetniki odločijo. Dal si mi HPV in HSV (genitalni herpes, op. p.) in hočem, da se mi opravičiš. Želim, da bi razumel, kako si s tem uničil moje življenje.“

Dopisala je, da je bila pred njim "srečno dekle, ki je ljubilo življenje". Pred njim je bila, kot piše v pismu, samozavestna in se je v svoji koži počutila odlično: "Ti pa si me predstavil kokainu, prostitutkam, psihičnemu nasilju in bolezni. Zame si delal tudi lepe stvari, a zveza s tabo me je uničila, me zlomila kot osebo."

Igralec trdi, da je nedolžen in je na njenem pogrebu tudi nosil njene posmrtne ostanke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice