Magazin > VIP
26790 ogledov

Popov šov posnet že eno leto, na sporedu ga še ni, kje se je zataknilo?

Sandi Hribernik POP TV
Eden izmed kandidatov ljubezensko srečo vmes išče že v hrvaški različici šova.

Pop TV je že lansko poletje predstavil kandidate sedme sezone šova Ljubezen po domače, oddaj pa še vedno ni na sporedu. Kje se je zataknilo, oddaje so menda že posneli. "Sedma sezona čaka na predvajanje, kdaj točno gre v eter, zaenkrat še nimamo potrjeno," je za Žurnal24 sporočil Pop TV.

Ljubezenska usoda enega izmed kandidatov pa je očitno znana še pred predvajanjem sedme sezone, saj se je letos pojavil kot kandidat hrvaške različice šova. To je Sandi Hribernik, ki ljubezen pred kamerami tako išče že tretjič, prvič jo je v Planetov šovu Poroka na prvi pogled, kjer je bil poročen s Kate Balon. In kaj Pop TV meni o tem, da njihov kandidat še pred predvajanjem sedme sezone išče ljubezen v sorodnem šovu? "Sandiju vsekakor želimo veliko sreče v iskanju ljubezni," so sporočili. 

Dodatna motivacija za prijavo v hrvaško različico šova, "Ljubav je na selu" je bil njegov rojak Jožef Mastnak, ki je ljubezen iskal v zadnji, 16. sezoni RTL-ovega šova. "Odločil sem se poskusiti srečo na Hrvaškem, da morda najdem resno osebo zase. Nismo daleč, blizu smo drug drugemu, kot narodi smo si precej podobni. Hrvatice so zelo lepe ženske," je povedal za 24 sata. Sandi trenutno dela kot voznik in dostavljalec, po smrti staršev pa živi sam na svojem posestvu, kuha, pospravlja, opravlja gospodinjska dela in skrbi za vrt, sadovnjak in vinograd. "Vse znam narediti, žene pa ni," se na svoj račun pošali simpatični kmet. Imel je več ljubezenskih zvez, a priznava, da je nazadnje resnično ljubil že dolgo nazaj. "V mojem srcu je praznina. Če bi bil nekdo tukaj z menoj, bi bilo vse drugače," poudarja Sandi, ki se težko sooča s samoto: "Leta tečejo ... Čas bi bil, da se ustalim, da najdem nekoga, s katerim bom lahko srečno živel."

Sandi pravi, da bi v hrvaškem šovu rad spoznal ženske od Slavonije do Dalmacije, ki imajo srce in dušo, smisel za humor, ki so delavne, poštene, kulturne in športne, nikakor pa ne tistih, ki gledajo samo na denar. "Če bi se zgodila ljubezen, bi se preselil k njej na Hrvaško, brez težav," veselo doda. Njegovo posestvo je že pripravljeno na prihod Hrvatic, in ko bodo v oddaji slišale njegovo zgodbo, upa na številna ljubezenska pisma ter obljublja: "Malo bomo delali, malo počivali, šli na zabavo, na sprehod, na izlet na Roglo. Tukaj bodo imele vse!"

 

Komentarjev 5
  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:27 21.maj 2024.

    P.S. Uredništvo, to kar vi vodite pod število ogledov niti pod razno ne ustreza dejanskemu stanju! Gre za število klikov na posamezni članek, ne pa ogledov, ker ogled pomeni, da si nekdo vsaj površno prebere članek, mogoče ga celo komentira, ...prikaži več ne pa kliknil nanj in gre čez 3 sekunde ven, ker je ugotovil, da se je zmotil, kot se je npr. tokrat zgodilo meni, saj razen naslova nimam pojma o prispevku, niti me ne mika vedeti... Dobri ste že, če imate od objavljene cifre le tretjino dejanskih ogledov!

  • sokol7 13:40 21.maj 2024.

    Upam, da Čehi enkrat prodajo to televizijo.

  • Ender3 12:46 21.maj 2024.

    Upam, da se jim dokončno zatakne. Ta komercijala je negledljiva..fuj in fej...

Sorodne novice