Magazin > VIP
1405 ogledov

Poroka na drugi pogled: Nekaterih kandidatov res niso povabili?

Poroka na drugi pogled, Špela Grošelj, Miha Hercog, Tanja Kocman Planet TV
V zadnji oddaji nekaterih obrazov ni bilo.

Priljubljen resničnostni šov Poroka na prvi pogled je spremljala prav tako priljubljena oddaja Poroka na drugi pogled, ki jo je vodila simpatična Špela Grošelj, ob njej pa sta šov komentirala tudi vedno duhovita Tanja Kocman in nabriti Miha Hercog. Trojici so se v studiu kdaj pa kdaj pridružili še kakšni znani obrazi, ki spremljajo šov, med drugim sta prišla tudi igralka Urška Vučak in novinar ter pevec Tomaž Mihelič

Zadnja oddaja je bila enkrat daljša, saj so v studiu gostili letošnje zvezde. A ne vseh. Meri, Maše in Tine ni bilo ... Tisti, ki so spremljali oddajo, vedo, da so bili komentatorji do Meri in Maše zelo kritični, kar je bilo po mnenju nekega komentatorja na spletu tudi razlog, da jih niso povabili v šov. To je Špela zavrnila in razložila, da so povabili vse, razen ene ... Meri se je upravičila zadnji hip, Tina je imela tisti dan obveznosti, z Mašo pa je Miha pred oddajo naredil intervju. Vprašali smo tudi Planet TV, kjer pravijo: "Zaradi drugih obveznosti se komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled niso udeležili prav vsi ženini in neveste."

Aleš je sicer v oddaji razkril, da mu je Jasmina grozila, Vlasta pa je bila na Roka jezna kot ris. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.