Magazin > VIP
50920 ogledov

Poroka na prvi pogled: Prijatelj razkril resnico o Kate

poroka na prvi pogled, Kate Balon Planet TV
Kakšna je Kate v resničnem življenju?

Se spomnite Petra Novaka, ki se je lansko leto boril za Metkino srce v šovu Ljubezen po domače? Če ste pozorno spremljali šov Poroka na prvi pogled, ste ga lahko opazili na poroki Kate in Sandija, Peter je namreč Katin dobri prijatelj. 

Spoznala sta se na avdicijah za razna snemanja in stkala lepo prijateljstvo. Peter pravi, da Kate ni ravno taka, kot je v šovu, a da so jo "povozila" prevelika pričakovanja. "Mislim, da je šla v šov Poroka na prvi pogled s prevelikimi pričakovanji. Ko sem bil na njeno poroko s Sandijem povabljen kot svat, sem opazil, da je pričakovala nekaj drugega, mlajšega ženina, nato pa ji je vse 'padlo dol', ko je zagledala Sandija. Kot jo jaz poznam, ni ravno taka, kot je v šovu," je za zurnal24.si zaupal Peter, ki pravi, da s Kate nikoli nista bila kaj več kot le prijatelja.

Ima pa Peter kot prijatelj posebne privilegije in je že imel možnost preizkusiti prijateljičine spretne roke. Kate ima namreč svoj masažni salon, kamor se je prišel razvajat tudi Peter, ki pravi, da Kate svoj posel obvlada, še posebej pa mu je všeč masaža obraza.

Komentarjev 3
  • Maria_Jensen 09:51 16.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 09:37 16.april 2022.

    Tale Kate me spominja na Miss Piggy iz Muppetkov??

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 08:50 16.april 2022.

    Punca ne izgleda ravno kot glavni dobitek na lotu. Njena pričakovanja in zahteve pa so nastavljene precej visoko. Ralnost je lepa lastnost.

Sorodne novice