Magazin > VIP
10410 ogledov

Poroka na prvi pogled: Katin prihod v Slovenijo je kot ljubezenska pravljica

Kate Balon
1/3
Osebni arhiv
Resničnostna zvezdnica Kate Balon je v Slovenijo prišla zaradi ljubezni, sedaj pa ljubezen išče pred kamerami.

Kate Balon, resničnostna protagonistka šova Ljubezen na prvi pogled na Planet TV, je Ukrajinka, ki se je v Slovenijo preselila pred dobrimi desetimi leti, leta 2011. "Na banki v Kijevu, kjer sem delala, sem spoznala Igorja Balona. Zaljubila sva se in po končanem študiju zgodovine sem se leta 2011 preselila v Slovenijo. Leta 2019 sva se sicer ločila, a ostala v dobrih odnosih. Po ločitvi sem še dve leti, dokler nisem odprla svojega salona, živela pri njem," je za zurnal24.si povedala Kate in razkrila tudi, zakaj se je njuna ljubezenska pravljica končala: "Ker sva si različna in nimava skupnih interesov, razen sina, je ljubezen minila."

Kmalu po tem, ko je Kate "v vesolje" poslala pismo z namero, da si želi novega partnerja in ga podrobno opisala, so jo poklicali ustvarjalci šova Ljubezen na prvi pogled. "To je ena pot, ki me vodi do cilja na drugačen način," pravi Kate, ki ji je pri partnerju pomembna predvsem dobra komunikacija in skupni interesi. "Lahko je lep in postaven, a če ni prave komunikacije, mi tudi lepota in bančni račun nič ne pomenita," še dodaja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice