Magazin > VIP
7534 ogledov

Poroka na prvi pogled: Strokovnjakinji Sonji Javornik očitajo ljubosumje

sonja javornik Rino Gropuzzo
Zanima jo vse. To nekaterim ni bilo všeč.

Sonja Javornik, ki je v novem šovu Poroka na prvi pogled strokovnjakinja za partnerske odnose in parom pomaga pri premagovanju ovir, s katerimi se soočajo, je dolgoletna novinarka in tako že po naravi poklicno radovedna. Njeni partnerji so to poklicno radovednost zamenjevali z ljubosumjem, s čimer se Sonja ne strinja. 

Za Žurnal24 je povedala: “Večkrat se mi je že zgodilo, da so moji partnerji mislili, da sem ljubosumna, ker me vse zanima. Kaj so počeli, kaj so razmišljali, kje so bili ... Ko mi je nekdo blizu, me zanima vse. Kar pa ne pomeni, da sprašujem, ker sem ljubosumna, ampak sem samo radovedna. Imel pa sem res ljubosumne partnerje, ki niso razumeli, da so ljudje, o katerih sem intervjuval in o katerih sem pisal, prijazni do mene, tako kot smo mi prijazni do naših poslovnih partnerjev. Ljubosumje se zdi v razmerju odveč, saj je neumno kvariti dober odnos z iskanjem drugih partnerjev. Če pa je odnos slab, potem je spet brezveze kriviti tretjega, ampak morata partnerja poskrbeti, da sta v odnosu zadovoljna ali pa se razideta.”

Sonja je bila pred dvajsetimi leti poročena samo dve leti in pol. Svoje takratno razmerje opisuje kot slabo izkušnjo, saj je bil njen partner preprosto grozen. Zakaj, pa si preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.