Magazin > VIP
29 ogledov

"Poškodbe so dober znak"

Sly ne sme več snemati nevarnih prizorov. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Sylvester Stallone je prepričan, da so poškodbe, ki jih dobi med snemanjem akcijskih prizorov, dober znak. V preteklosti je bil namreč vsak film, v katerem se je resno poškodoval, zelo uspešen.

Med snemanjem nevarnih akcijskih prizorov igralca običajno zamenja kaskader, a Sylvester Stallone si tega nikoli ni želel. V akcijo se raje poda sam, saj je prepričan, da se mu poškodbe, ki jih dobi med snemanjem, obrestujejo.

 

"Vsak film, v katerem sem se ranil, je bil zelo uspešen. Pri Rockyju II sem dobil 60 šivov, pri Rockyju III sem utrpel pretres možganov, zadnji Rambo pa mi je prinesel poškodovano arterijo. Filmi, pri katerih se nisem poškodoval, pa so bili katastrofe," je pojasnil Sly.

 

Konec filmske kariere?

A glede na zadnjo poškodbo bo 64-letni igralec prisiljen spustiti v ospredje kaskaderje, saj sam ne sme več snemati nevarnih prizorov. Razlog za to je huda poškodba rame in hrbta, ki jo je utrpel med snemanjem pretepa za nov film Plačanci.

 

Zdravnik mu je nedavno povedal, da bo moral preostanek življenja sedeti v invalidskem vozičku, če bo še naprej snemal nevarne prizore. Zvezdnik se je s tem sprijaznil in dejal, da je to nekaj najtežjega, kar je moral storiti v svojem življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.