Magazin > VIP
1386 ogledov

Pravijo, da si ni več podobna, lepotica udarila nazaj!

Adriana Lima
1/4
Profimedia
Povedala je svoje ...

Oboževalci lepotice Adriane Lime so bili po tem, ko se je z družino pojavila na rdeči preprogi premiere filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes", šokirani. Pravijo, da je neprepoznavna. Razširile so se govorice o možnih lepotnih posegih, celo o liftingu obraza. "Nisem vedel, da gre za isto osebo," je dejal šokirani oboževalec. Drugi je dodal: "Ne le mačje oči, tudi nov nos ..." A Adriana ni ostala tiho, na Instagramu je objavila fotografijo svojega nenaličenega obraza in pripisala: "To je utrujen obraz matere najstnice, dveh prednajstnikov, živahnega fantka in enoletnika, ki se šele uči hoditi, ter treh psov ... Hvala za vašo skrb." 

Adriana Lima | Avtor: Instagram Instagram

Lepotici v bran pa so že pred njeno objavo skočili nekateri oboževalci. "Zredila se je, to je vse. Še vedno je 100 odstotno bolj vroča od vseh nas," je zapisal eden izmed Instagram uporabnikov. Adriana je lani že tretjič postala mamica. Sin Cyan je prvi otrok iz razmerja s filmskim producentom Andreom Lemmersom. Lima ima iz zakona z Markom Jarićem tudi dve hčerki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice