Magazin > VIP
23 ogledov

Prejela sta dva tisoč poročnih daril

Za vsako darilo sta se Victoria in Daniel zahvalila z zahvalnim pismom, ki sta j Žurnal24 main
Sanjska kraljeva poroka ni prinesla le nepozabne zabave, temveč tudi ogromno daril. Med ljubkimi opekači za kruh in nožev za pico, so tudi nenavadna darila, ki so Victorio in Daniela več kot presenetila.

Švedska princesa Victoria in njen princ Daniel sta štiri mesece po svoji poroki razkrila, da sta med dva tisoč darili, ki sta jih prejela, dobila kar nekaj bizarnih. Sprašujeta se, kdaj bosta uporabila stol, pri katerem lahko roke naslonita na laboda, ali kaj bo Victoria počela z rdečo keramično obleko.

Poroko je 19. junija spremljalo na tisoče ljudi po svetu, v švedski prestolnici pa je mladoporočenca na ulicah spremljalo pol milijona ljudi. Tisti najbolj navdušeni pa so zakoncema hiteli pošiljati darila in čestitke.

Nek fant jima je tako iz lesa izrezljal ptičjo hišico in jima jo v Stockholm poslal kar po pošti. Nekdo jima je sešil nogavice, spet drugi so jima poslali prevleko za vzglavnik in nogometno majico, na kateri sta odtisnjeni številka 1 za Victorio in 2 za Daniela. Neko dekle jima je poslalo polena, ki jih lahko uporabita, če ju bo zeblo.

Ogorčenje nad najdražjim darilom
Najdražje med darili je bilo presenečenje družinskega prijatelja Bertila Hulta. Takoj po poroki je mladoporočenca nameraval povabiti na zasebno letalo, od koder bi se odpeljala na Tahiti, kjer bi se razvajala na njegovih razkošnih jahtah. Ko bi se vrnila, bi se lahko sprostila še na njegovem počitniškem domu v Coloradu. Številni ogorčeni državljani so to označili kot kršitev prepovedi podkupovanja švedske javne službe, zato z darilom ni bilo nič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.