Magazin > VIP
1410 ogledov

Prekinili so sojenje, ker so Cosbyjevi odvetniki povzročili kaos

bill cosby
Sodnik je moral obravnavo zaradi Cosbyjevih zagovornikov prekiniti. Igralec je bil po obravnavi dobre volje.

V torek je sodnik prekinil obravnavo, ker so odvetniki Billa Cosbyja na sodišču omenili, da se porotniki na igralčevem prvem sojenju lani niso mogli zediniti glede razsodbe.

Zvezdnikova odvetnica je med zaslišanjem psihiatrinje dr. Barbara Ziv izjavila: "V članku je pisalo, da ste komentirali nezmožnost porote, da doseže dogovor in obsodi gospoda Cosbyja.“ Tožilka je takoj skočila na noge in izjavi nasprotovala. Besen naj bi bil tudi sodnik Steven O'Neill. Po pogovoru z odvetniki se je obravnava nadaljevala, je pa O'Neill porotnikom razložil, da morajo dokaze in informacije, ki so se pojavili tekom preteklega sojenja, ignorirati.

bill cosby | Avtor: Profimedia Profimedia

Junija lani je odjeknila vest, da se je sojenje končalo brez razsodbe. Porotniki se po kar 53 urah pregovarjanj niso mogli poenotiti, ali je zvezdnik ameriške komedije Bill Cosby kriv očitanih dejanj. Mnenja o treh točkah obtožnice, da je leta 2004 izvedel spolni napad na Abdrei Contand, so si bila očitno preveč različna. Cosby je bil obtožen nedostojnega napada z oteževalnimi okoliščinami in vsaka izmed treh točk bi mu lahko prinesla do deset let zapora. Tožilec je takoj napovedal nov proces.

Cosbyja je sicer kar 60 žensk obtožilo spolnega napada.  

 

Komentarjev 1
  • Lovebites 21:06 11.april 2018.

    Kaj dela denar,res zalostno.

Sorodne novice