Magazin > VIP
540 ogledov

Prekletstvo družine udarilo tudi po Athini Onassis

athina onassis Profimedias
Vnukinja grškega ladjarja Arija Onassisa, Athina Onassis, tik pred ločitvijo. To je razlog, da zapušča moža.

Athina Onassis, ki ima na računu skoraj tri milijarde dolarjev, po 11 letih zakona zapušča moža, Brazilca Alvara de Mirando Neta, znanega pod vzdevkom Doda. Tega so Athinini varnostniki ujeli med seksom s sestro znanega profesionalnega jahača. Doda naj bi varnostnike prosil za molk, a ker so na plačilni listi Onassisove, so nezvestega moža ignorirali in 31-letnico takoj obvestili o dogajanju v njeni spalnici. Athina je nato pospravila svoje kovčke in odšla. Zanjo naj bi bilo zakona konec, Doda pa je v nekem intervjuju povedal, da imata krizo in da se bo zanjo boril.

Tako kot njena mama Christina očitno tudi Athina, ki se tako kot Doda ukvarja s profesionalnim jezdenjem, nima sreče v ljubezni ... Christino je Athinin oče namreč prevaral, ko je bila noseča.

Že desetletja se govori, da nad družino Onassis visi prekletstvo. Uspešni ladjar, ki je veliko pripomogel tudi k bogastvu kneževine Monako, saj je tja pripeljal svoje bogate prijatelje, je v nesreči helikopterja leta 1973 izgubila sina Alexandra. Ta je dočakal le 24 let. Ko je bila Athina stara tri leta, pa je umrla njena mama, 37-letna Christina Onassis. Zanjo je bil usoden srčni napad.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.