Magazin > VIP
7986 ogledov

Prijatelji Jamieja Foxxa prosijo: Molite zanj

jamie foxx Profimedia
Igralca so aprila prepeljali v bolnišnico. Sedaj se je prvič oglasil svojim oboževalcem.

Igralec Jamie Foxx ostaja v bolnišnici, kamor so ga prepeljali pred več kot tremi tedni. Portal TMZ je govoril z zvezdnikovimi prijatelji, ki prosijo: "Molite za Jamieja." Oglasil se je tudi njegov dolgoletni prijatelj Charles Alson, ki je na Instagramu sledilce prosil, naj mislijo in molijo za zvezdnika. "Komaj čakamo, da se vrneš domov, da bomo s tabo praznovali, se smejali in ti ploskali," je še zapisal in boga prosil, naj ga pozdravi.

Igralčeva družina njegovo zdravstveno stanje pred javnostjo skriva, prav tako ni znano, kaj se je z njim zgodilo. Njegova hči je aprila le sporočila, da je Jamie pomoč potreboval zaradi "zdravstvenih zapletov". Igralec je hospitaliziran v Atlanti, kjer je s Cameron Diaz snemal film. Sedaj ga nadomešča dvojnik. 

Tik pred incidentom se je govorilo, da je Foxx med snemanjem doživel živčni zlom, nekdo naj bi ga namreč poskušal prevarati. Foxx se je sedaj oglasil iz bolnišnice. "Cenim vso ljubezen. Počutim se blagoslovljenega," je zapisal. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.