Magazin > VIP
47417 ogledov

Prijatelji razkrivajo resnico o princesi Charlene

princesa charlene Profimedia
Oglasili so se prijatelji najbolj žalostne evropske princese …

V zadnjih mesecih se okoli princese Charlene pojavlja vse več vprašanj. Njeno zdravje, videz, večmesečno bivanje v Afriki, po vrnitvi domov pa takoj odhod v kliniko v Švico … Vse to je sprožilo številne špekulacije in nove govorice o zakonski krizi.

Morda so se ravno zato sedaj oglasili Charlenini nekdanji prijatelji, ki jo poznajo še iz njenih tekmovalnih časov, in reviji Tatler zaupali, kakšna je princesa v resnici. Neimenovani viri pravijo, da je 43-letnica zelo ambiciozna, kar se je pokazalo že v časih, ko je bila uspešna plavalka. S tem želijo povedati, da je javnost ne sme podcenjevati, četudi je v zadnjih mesecih dajala vtis, da je zelo krhka. Je perfekcionistka, ki je zelo stroga do sebe, pravijo.

Že od samega začetka se govori, da je Charlene v zakonu s knezom Albertom nesrečna. Mnogi so mnenja, da več kot očitno ni vedela, v kaj se spušča, njeni prijatelji pa so izjaviji, da to ne drži. "Niti za trenutek nisem pomislil na to, da ni vedela, kaj dela, ko se je z njim poročila.“

Viri so prav tako zavrnili namigovanja, da je Charlene zelo naivna. Pravijo, da ni takšna kot Lady Di, saj ima zelo močan značaj. Njihove besede bi lahko razumeli kot potrditev, da je Charlenin zakon srečen, a se mora princesa iz zdravstvenih razlogov držati bolj v ozadju. 

 
Komentarjev 1
  • anica00 06:56 17.december 2021.

    Charlene na svetu številka 1 po pomembnosti. Celo pri nas. Strašno.nam.pomaga.