Magazin > VIP
23309 ogledov

Princesa Charlene je poskušala kar trikrat pobegniti

charlene, monako Profimedia
Vsakič so ji odhod preprečili …

Skrivnostna odsotnost monaške princese Charlene buri duhove že nekaj mesecev. Po tem, ko je zaradi hude okužbe dihal in operacij pol leta preživela v domovini, je le nekaj dni po novembrski vrnitvi v kraljevino odšla na rehabilitacijo v tujino, saj naj bi bila psihično in fizično izčrpana, zato potrebuje počitek, je takrat sporočil njen soprog princ Albert. Vse od takrat govorice ne potihnejo. Od tega, da naj bi imela princesa zaradi domnevne afere zlomljeno srce, do tega, da ima težave z duševnim zdravjem, kar so njeni prijatelji že zanikali.

A dejstvo je, da je zveza med Charlene in Albertom vedno bila nekoliko drugačna. Princesa velja za ujetnico v zlati kletki že vse od njune poroke leta 2011, ko naj bi poskušala kar trikrat pobegniti pred poroko z Albertom, a so jo vsakič zaustavili, kot sedaj poroča Marie Claire. 

Prvič naj bi poskušala pobegniti, ko je odjeknila novica, da je princ med njuno zvezo svoji ljubimki spočel otroka. Časopis Le Journal du Dimanche je poročal, da je bila princesa na pomerjanju poročne obleke v Parizu, ko je slišala novico in se zatekla na južnoafriško veleposlaništvo. 

Drugič naj bi pobegnila med Grand Prixom leta 2010, a ji je spremstvo princa Alberta zaseglo potni list. 

Tretjič in zadnjič pa naj bi poskušala pobegniti dva dni pred svojo poroko. Kot je takrat poročal Le Journal du Dimanche, je rezervirala enosmerno vozovnico za Južnoafriško republiko, a so jo na poti v Nico prestregli. Palača je ta podatek takrat označila za lažne govorice, a cel svet je bil priča, kako kislega obraza je bila Charlene na svoj poročni dan. In nič drugače ni bilo v zadnjem desetletju. Na javnih dogodkih je pogosto delovala žalostno, nasmeški so bili zgolj redkost. 


 

Komentarjev 3
  • Avatar Antikrist
    Antikrist 20:21 02.december 2021.

    1. Charlene je grofica in ne princesa. 2. Monako je kneževina in ne kraljevina. 3. Albert II. Monaški je knez in ne princ!

  • Donna_Montalvo 15:26 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar zoo
    zoo 14:49 02.december 2021.

    Pametna,reši se kdor se more!

Sorodne novice