Magazin > VIP
71986 ogledov

O princesi Charlene na dan prihajajo vse bolj pretresljive informacije

Charlene Instagram
Tako resne so princesine težave …

Po tem, ko je prestala več operacij in močno shujšala, naj bi monaška princesa Chalene v Južni Afriki skoraj umrla, je za Page Six povedal vir. Njeni prijatelji so v skrbeh, da kraljeva družina podcenjuje resnost njenih zdravstvenih težav, po tem, ko je po njeni vrnitvi v kneževino princ Albert v intervjuju namignil na duševne težave. 

"Nepravično je, da njene težave prikazujejo kot duševne ali čustvene. Ne razumemo, zakaj palača podcenjuje dejstvo, da je v Južni Afriki skoraj umrla," je povedal vir. 43-letna Charline je po navedbah vira, imela hudo okužbo ušes, nosu in grla, kar je po operaciji povzročilo še dodatne težave s sinusi in požiranjem. Princesa naj bi izgubila skoraj polovico svoje teže, saj je zaradi omenjenih težav šest mesecev lahko uživala le tekočo hrano. 

"Vsekakor ne trpi za duševnimi težavami. Utrujena je od šestih mesecev operacij, od tega, da ne more normalno jesti, in posledic tega. Močno je pogrešala svoja otroka in moža, medtem ko je obtičala v Južni Afriki in ni smela odpotovati domov," je še razkril vir. 

Princesa po neuradnih informacijah počiva na prestižni kliniki v Zürichu, zamudila je tudi monaški državni praznik, kjer sta ji otroka z balkona napisala ganljivi sporočili. Več o tem TUKAJ

 
Komentarjev 4
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 20:51 25.november 2021.

  Kraljeve dvore se predstavlja kot oh in sploh, po moje pa je totalno gnilo jedro.

 • Toma 17:24 25.november 2021.

  No, to je malo drugačna slika kot pa, da zaradni vnetja sr. ušesa ne more na letalo!

 • villa 15:47 25.november 2021.

  Le kdaj bo prisla resnica na dan? Uboga otroka.

Sorodne novice