Magazin > VIP
14329 ogledov

Nova tragedija za princeso Charlene

princesa charlene
Še vedno je ni v Monaku, nesreče pa se kar vrstijo …

Po zdravstvenih zapletih, zaradi katerih je za več mesecev obtičala v rodni domovini Južnoafriški republiki, stran od svojega soproga in dvojčkov, se je s princeso Charlene še enkrat poigrala kruta usoda. "Sinoči je umrl moj mali angelček, povozili so jo. Zelo te bom pogrešala, počivaj v miru," se je na Instagramu od svoje pasje ljubljenke poslovila princesa in objavila skupno fotografijo.

Princesa pa se bo kmalu lahko tolažila v objemu svoje družine, saj je princ Albert uradno sporočil, da se njegova žena vrača v Monako in da se bo do nacionalnega praznika, ki je 19. novembra, vsekakor vrnila v kraljevino. 

Kot je znano, je princesa Charlene Monako zapustila že marca. Odpotovala je v rodno Južnoafriško republiko, kjer se je zavzemala za ogrožene živalske vrste. Nazaj v Monako je nameravala odpotovati po nekaj tednih, a so ji zdravniki zaradi hudega vnetja ušesne votline prepovedali letenje. Stanje se tudi po več mesecih počivanja ni izboljšalo, zato so jo avgusta operirali. Poseg je trajal 4 ure, v začetku pa so se pojavili novi zapleti.

Svet tako že več kot pol leta ugiba, ali ne gre morda za zakonsko krizo, zaradi katere se princesa na široko izogiba Monaka? Te govorice sta s princem Albertom želela pogasiti konec avgusta, ko sta objavila skupno fotografijo, govorice pa je v začetku septembra prvič demantiral tudi knez. "Monaka ni zapustila v jezi. Ni odšla, ker bi bila jezna name ali na kogarkoli drugega. Odpotovala je, da bi pregledala delo svoje fundacije in nekaj časa preživela s svojimi brati in prijatelji,“ je za People povedal knez in dodal, da bi se morala njegova žena v kneževino vrniti najpozneje v desetih dneh, torej konec septembra oziroma začetek oktobra. Vendar se ni. Bo do 19. novembra tokrat res doma? 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice