Magazin > VIP
21813 ogledov

Princesa Charlene s to potezo močno presenetila prav vse

kneginja Charlene Profimedia
Monaški dvor čestital z dih jemajočim prizorom …

Monaška kraljeva družina je letos v svet poslala nekaj virtualnega božičnega veselja. Video tradicionalne božične čestitke so v sredo objavili na njihovi uradni Facebook strani, sporočilo kraljeve družine pa je enostavno: "Naj bo božični duh z vami skozi novo leto. Želimo vam vesel božič in srečno novo leto 2021." 

Fotografija monaške kraljeve družine je tokrat dih jemajojča. Na njej princ Albert, princesa Charlene in njuna 6-letna dvojčka, princ Jacques in princesa Gabriella, pozirajo ob praznično okrašeni smrečici, ki je videti kot prizor iz pravljične ledene dežele. Fotografija je bila v palači sicer posneta že 18. novembra, dan pred monaškim dnevom državnosti. Princ Albert pa je o čudoviti družinski čestitki za ameriški People povedal: "Je res lepa fotografija z drugačnim božičnim drevescem in v drugačnem tonu. Bolj kot rdeča in zelena, je bela in srebrna. Zares je lepa."

Na fotografiji seveda izstopa lepa Charlene, ki je poskrbela za nepričakovano presenečenje. Na fotografiji se namreč smeji, kar za ponavadi mrko princeso, ki se resno drži celo na javnih dogodkih, ni povsem običajno. 

Komentarjev 1
  • anica00 10:17 28.december 2020.

    Naj se ostriže na balino, pa bo še več v časopisih.

Sorodne novice