Magazin > VIP
14296 ogledov

Nov znak, da se Charlene na široko izogiba monaškemu dvoru

kneginja Charlene Profimedia
Knez je napovedal, da se bo princesa vrnila sredi septembra, nje pa še vedno ni domov …

VIP.de je opazil najnovejši dokaz, da v knezovem zakonu res nekaj škripa, a to žal ni postelja. Princesa Charlene na Instagramu namreč ne sledi uradnemu profilu monaške kraljeve družine Palais Princier de Monaco, medtem ko oni sledijo njenim objavam. Očitno princeso bolj kot njen lasten dvor zanimata Kanye West in Taylor Swift, ki ju na Instagramu spremlja. 

Kot je znano, je princesa Charlene Monako zapustila že marca. Odpotovala je v rodno Južnoafriško republiko, kjer se je zavzemala za ogrožene živalske vrste. Nazaj v Monako je nameravala odpotovati po nekaj tednih, a so ji zdravniki zaradi hudega vnetja ušesne votline prepovedali letenje. Stanje se tudi po več mesecih počivanja ni izboljšalo, zato so jo avgusta operirali. Poseg je trajal 4 ure, v začetku pa so se pojavili novi zapleti.

Svet tako že več kot pol leta ugiba, ali ne gre morda za zakonsko krizo, zaradi katere se princesa na široko izogiba Monaka? Te govorice sta s princem Albertom želela pogasiti konec avgusta, ko sta objavila skupno fotografijo, govorice pa je v začetku septembra prvič demantiral tudi knez. "Monaka ni zapustila v jezi. Ni odšla, ker bi bila jezna name ali na kogarkoli drugega. Odpotovala je, da bi pregledala delo svoje fundacije in nekaj časa preživela s svojimi brati in prijatelji,“ je People povedal knez in dodal, da bi se morala njegova žena v kneževino vrniti najpozneje v desetih dneh. Vendar se ni. 

charlene, monako, knez albert | Avtor: Instagram Instagram

Medtem se po Monaku šušlja, da je na obisk prišla bivša ljubica kneza Alberta – Nicole Coste, nekdanja stevardesa iz Toga, s katero ima sina Alexandra (18). Po poročanju Bilda obstajajo tudi fotografije. Nicole naj bi s sinom prišla celo na gala ples Rdečega križa, ki velja za družinski dogodek, na katerem so v vlogi gostitelja lahko le najvidnejši člani dvora. Koliko časa je knez preživel z njima, sicer ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice