Magazin > VIP
10994 ogledov

Princ Charles skrušen, želi si spoznati vnukinjo

princ charles Profimedia
Težki časi za Charlesa …

Princ Charles je skrušen. Razlog je ta, da še vedno ni spoznal svoje vnukinje Lilibet, hčerke princa Harryja, ki se je rodila junija, kot poroča US Weekly. Sussexi namreč živijo v ZDA, Charles pa v Veliki Britaniji, poleg tega sta oče in sin zaradi odcepitve Harryja od kraljeve družine in razvpitih intervjujev že več mesecev v zelo slabih odnosih. Princa Charlesa naj bi celotna situacija menda zelo prizadela.

Kraljevi poznavalec Nick Bullen verjame, da bo kraljičina prihajajoča platinasta obletnica lahko odlična priložnost za kraljevo družino, da se sreča s Harryjem in Meghan ter njunimi otroki. Praznovanje naj bi potekalo v začetku junija 2022 - nekaj dni pred 1. rojstnim dnevom male Lilibet. Vprašanje je, ali bo Charles res želel tako dolgo čakati, da prvič objame vnukinjo.

Kdo ve, morda bo do prvega srečanja prišlo že prej, saj bi si tudi kraljica želela videti pravnuke po Harryju in Meghan. "Mislim, da bi si to res želela. Kot je vedno govorila, sta Harry in Meghan zelo ljubljena člana družine in mislim, da se kraljica distancira od vseh teh drobnih prepirov. Božič, praznik ljubezni, bi bil pravzaprav idealen čas, da se spet vidijo," še pravi kraljevi poznavalec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice