Magazin > VIP
23460 ogledov

Princesa Charlene spet poskrbela za negativne naslove

knez albert, princesa charlene Profimedia
Praznovala sta 12. obletnico poroke.

Drugi julij je za monaški knežji par pomemben dan ... Vsaj moral bi biti. Na ta dan sta se Albert in Charlene namreč pred 12 leti poročila. Že od prvega dne okoli njiju krožijo grde govorice, ki tudi po vseh teh letih nočejo potihniti. Na trenutke je bilo celo tako hudo, da se je moral Albert odzvati na namigovanja, da sta s Charlene tik pred ločitvijo.

Charlene mu pri gašenju požara ni v pomoč. Na javnih prireditvah se ob možu le kdaj pa kdaj nasmehe, v soboto pa je spet poskrbela za "škandal", in to z molkom. 

Spomnimo. Marca, ko se je knez ob svojem rojstnem dnevu podanikom pokazal na balkonu, je Charlene manjkala ... 

Dvor je paru ob obletnici poroke voščil na Instagramu. Za to priložnost so izbrali star posnetek, na katerem se oba smejita.

Za obletnico jima je javno voščila tudi Charlenina dobrodelna organizacija, princesa pa se je zavila v molk, kar je po pisanju Gale nenavadno. V preteklosti se je princesa temu dnevu namreč vedno poklonila z objavo na družbenih omrežjih. "Hvala za ljubezen, podporo in radodarnost," se je na primer ob 10. obletnici zahvalila možu.

Naš nekdanji smučar Jure Košir je Albertov prijatelj. To nam je on zaupal o Charlene. 

Komentarjev 2
  • Boris 12:12 04.julij 2023.

    Ne, ljubčki, vi clickbait tračasti mediji skrbite za negativne naslove.

  • Majazmaja 10:42 04.julij 2023.

    Ženska je vedela, s kom se bo poročila. In očitno ni sposobna opravljati naloge. V vseh letih se ni naučila niti francosko, kar je sramotno. Po drugi strani mi pa ni jasno, da ji tale plejboj ni mogel najti ženske, ...prikaži več ki bi bila bolj sposobna za ženo, mamo in delo ... Oz. dela ima toliko, kot sama želi in tale Šarlen ga ima malo ali celo nič, ker deluje, da ji je vse odveč. Zamorjena do konca. Niti za lastne otroke ji ni mar.