Magazin > VIP
2386 ogledov

Princeso Kate naj bi prisili v priznanje, da ima raka

kate middleton Profimedia
Palača je z objavo vesti, da je princesa zbolela za rakom, pohitela.

22. marca je britanski dvor objavil video, v katerem je princesa Kate svetu razkrila, da ima raka. Sprva se je zdelo, da je želela s to informacijo utišati zlobne jezike, ki so širili teorije zarote, ali preusmeriti pozornost stran od škandala, ki je nastal po objavi njene računalniško obdelane fotografije, a očitno ni tako.

Daily Mail poroča, da je bila princesa prisiljena pohiteti z objavo žalostne vesti, da je ne bi prehiteli mediji. Nekdo naj bi se namreč že dokopal do informacije o njenem zdravstvenem stanju in je z dvorom vzpostavil stik. 

Kako je dobro varovana skrivnost o princesinem zdravju pricurljala v javnost, ni znano, so pa odgovorni londonske klinike, kjer je Kate prestala abdominalno operacijo, marca sprožili preiskavo, ker je vsaj en član osebja poskušal dostopati do njenih osebnih podatkov.

Viri so The New York Post sicer zagotovili, da poročanje Daily Maila ne drži. 

Kate je bolnišnico po abdominalni operaciji zapustila 29. januarja. Tam se je zdravila 13 dni. Z dvora so takrat sporočili le, da lepo okreva, h kraljevim dolžnostim pa naj bi se vojvodinja vrnila po velikonočnih praznikih. Ker se ni pojavila v javnosti, so začele po spletu krožiti različne teorije, govorilo se je celo, da se skriva, ker jo je William prevaral.

 

Komentarjev 1
  • Pierre 12:06 03.april 2024.

    A vam Čarli plačuje za te objave????