Magazin > VIP
7312 ogledov

Škandalom ni videti konca, zaradi Kate poteka celo preiskava!

Princ William Profimedia
Kje je v resnici Kate?

Šefi londonske klinike so sprožili preiskavo, ko se je izkazalo, da je vsaj en član osebja poskušal dostopati do osebnih podatkov valižanske princese, potem ko je januarja prestala operacijo trebušne votline. Ogromen varnostni škandal je bil včeraj zavit v tančico skrivnosti, saj zasebna bolnišnica ni želela odgovoriti na vprašanja o tem, kdaj je prvič izvedela za obtožbe o kršitvi in ​​ali je bilo odgovorno osebje suspendirano, medtem ko se preiskava nadaljuje. 

Kate Middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Skrivnostna pa ostaja tudi britanska kraljeva družina. Odkar je javnost izvedela za Katino operacijo, sta se princesa in njen soprog princ William soočila s številnimi škandali, ki jim ni videti konca. Na Wikipediji že obstaja prispevek, Kje je Kate? (Where is Kate?), teorije zarote pa so stalnica britanskih in svetovnih časopisov, o tem poročajo celo resni svetovni časopisi. Najbolj temne teorije so celo, da naj bi britanska kraljeva družina skrivala princesino smrt. To je seveda skoraj neverjetno, vsekakor pa so si z netransparentnostjo, sumljivimi fotografijami princese, Katino sporno objavo in ta teden s posnetkom, na katerem naj bi bila Will in Kate, čeprav si nista povsem podobna, sprožili pravi medijski vihar in ugibanjem, kar ni videti konca. Princesa naj bi dogajanje le razložila, a pod svojimi pogoji, ko se bo v sredini aprila vrnila na delo.

Velik poznavalec britanske kraljeve družine, novinar Brane Kastelic, ki na Otoku živi že desetletja, pa je sinoči v oddaji 24 ur povedal, da tovrstno stanje kraljevi družini ustreza. Konec koncev živijo od zanimanja javnosti in bolj, kot se o njih govori, več zaslužijo. Če drame ni, jo je treba narediti, saj je britanska kraljeva družina najbolj znan "resničnosti šov", ki traja že stoletja. Čeprav želijo zaščititi Katino zasebnost in pravijo, da ni "cirkuški poni", je zaradi odsotnosti informacij, ki so jih zavili v tančico skrivnosti, zadnje mesece postala prav to. No, princu Harryju in Meghan Markle, ki sta bila "na tapeti" zadnja leta, je zagotovo vsaj malo odleglo, da nista več, vsaj trenutno, prvo medijsko "žrtveno jagnje". 

Kate Middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 5
  • matija86 18:06 20.marec 2024.

    Norci

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:32 20.marec 2024.

    Kako smo blesavi, da se hranimo na neke novice iz angleškega dvora. Kot, da drugih skrbi ne bi imeli.

  • Avatar Gustl
    Gustl 13:01 20.marec 2024.

    B.K - "...tovrstno stanje kraljevi družini ustreza. Konec koncev živijo od zanimanja javnosti in bolj, kot se o njih govori, več zaslužijo. Če drame ni, jo je treba narediti, saj je britanska kraljeva družina najbolj znan "resničnosti šov", ki traja že stoletja."

Sorodne novice