Magazin > VIP
74 ogledov

Prva spremljevalka planila v jok

Miss Universe Slovenije 2011 Nik Rovan
Kmalu po razglasitvi letošnje miss Universe Slovenije, smo Ajdo Sitar, ki je osvojila lento prve spremljevalke, videli s solzami v očeh.

Ajda Sitar je stara znanka lepotnih tekmovanj. Pred dvema letoma je postala miss športa, lani pa je srečo poskusila še na Miss Slovenije. Zmaga ji je za las ušla, saj je postala prva spremljevalka zmagovalke Sandre Adam. Dvajsetletnica si je zmage očitno zelo želela, zato se je letos potegovala še za naziv miss Universe. A tudi tokrat je pristala na drugem mestu, z lento prve spremljevalke. "Ne morem reči, da sem razočarana, ampak bi bilo fino biti miss. V vsakem primeru pa mislim, da si je Ema zaslužila zmago. Očitno se ponavlja nek vzorec, lani sem bila na Miss Slovenije prva spremljevalka, letos spet … Očitno mi je ta enka usojena," je po razglasitvi letošnje miss Universe povedala Ajda, ki je bila vidno razočarana.

Kmalu zatem smo v njenih očeh videli solze. Ob vprašanju, če joka zaradi poraza, nam je odgovorila, da so jo prevzela čustva, ker je srečala organizatorja tekmovanja miss športa Srečka Čoža, kjer je doživela "lepotni krst". Če je solze sprožil val čustev ali ne, Ajda pravi, da se lepotnih tekmovanj se ne bo več udeleževala.

Komentarjev 2
  • zic 16:34 03.julij 2011.

    kako spolh dovolijo, da se ista dekleta, kar naprej prijavljajo.....halo Ajda, ali si mogoče že tekmovala za miss krajevne skupnosti??? Mislim, da samo še tam nisi bila...škoda, kako si ženske, s pohlepom po titulah, izgubijo renome....škoda, škoda, spominjali se jo ...prikaži več bomo le po siljenju na vseh pasjih procesijah. Zmagovalki pa čestitam!!!

  • Jure Matjašič 10:34 03.julij 2011.

    jaz bi tudi jokal če bi vido, da bi me premagala taka .... haha