Magazin > VIP
43749 ogledov

Raay Marjetki za 20. obletnico pripravil presenečenje, ki jo je "sezulo"

Maraaya
1/9
Neo visuals
Skupaj sta že 20 let, pa jo še vedno zna presenetiti do solz.

Atelje Šempeter v Šempetru pri Novi Gorici, kjer sta Maraaya ob koncu poletja posnela video za pesem Lubi, je sinoči gostil dogodek ob 20-letnici njunega zasebnega in glasbenega prepletanja. Prisotni, med katerimi so bili Jan Plestenjak (pobudnik dueta V naju še verjamem), Nina Ivanič (igra v videu Zdaj pa greš), Manca Špik, Til Čeh, Luka Basi, akademska slikarja Klemen Brun in Maša Gala ter pevka Nina Sirk - zmagovalka prve polfinalne oddaje letošnjih Talentov, so lahko prisluhnili živim izvedbam izbranih uspešnic z albuma 'Pesmi, ki jih piše življenje', s katerimi navdušujeta tudi na svoji prvi koncertni turneji '20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let'. 

V duetu 'Darilo' - katerega spremljevalni video že trenda na you tubu - so se jim na odru pridružili še Modrijani, ki so zbrane pocrkljali tudi s prvo živo izvedbo še neizdane pesmi, ki sta jo zanje napisala Raay in Marjetka. Čisto na koncu programa, ko so zbrani že prijeli kozarce in se namenili okušati primorske dobrote, pa je Raay svoji dragi pripravil še posebno presenečenje. Ker si je Marjetka za prihajajoči 40. rojstni dan zaželela, da bi lahko svoje pesmi zapela tudi na velikem koncertu, je za 25. maj rezerviral ljubljanske Križanke, kjer bosta gostila svoj največji koncert v karieri. Še prej pa ju čaka turneja, katere koncerti se razprodajajo kot po tekočem traku.

Maraaya | Avtor: Neo visuals Neo visuals

Komentarjev 8
  • Avatar jezeran
    jezeran 05:52 25.november 2023.

    Posiljujeta z svojimi neposlušljivimi izdelki preko radiev in kokoška misli da zna peti. Če ne bi imela vez na radio, bi že zdavnaj propadla

  • Pierre 15:19 24.november 2023.

    Raay NI Ray Charles, da ne bo pomote...sicer pa je to spakovanje čez vsako mejo.

  • Ender3 14:29 24.november 2023.

    Komu mar neka Marjetka..Raay instant brez okusa in arome..