Magazin > VIP
42259 ogledov

Razkril žalostno resnico o Matthewu Perryju

matthew perry Profimedia
Ta želja se mu ni nikoli izpolnila.

Matthew Perry je bil v času smrti osamljen in je hrepenel po ženi in družini, po več propadlih razmerij je padel v depresijo, je vir o igralcu, ki je umrl v soboto, povedal za Daily Mail. Viri tudi pravijo, da je Perry hrepenel po pastorkih, ker je imel tako dober odnos s svojim očimom, voditeljem Keithom Morrisonom, ki se je leta 1981 poročil z njegovo mamo. 

Perry se ni nikoli poročil, leta 2021 je prekinil zaroko z Molly Hurwitz, s katero je bil tri leta v zvezi. Njegova velika ljubezen pa je bila ta zvezdnica, ki je na dan njegove smrti praznovala 56 let. 

"Matthew je vedno sanjal o popolni družini. Želel si je ženo in več otrok. In rekel je, da ne bi imel nič proti, če bi se poročil z žensko, ki že ima otroke," pravi vir, ki trdi, da je zvezdnik iskal ljubezen in se bal, da je nikoli ne bo našel. "Matthew je imel veliko žensk. Toda na koncu je vedno dobil občutek, da jih zanimata samo njegov denar in njegova slava. In bil je radodaren človek. Ženske je zasipal z darili, na koncu pa so odšle."

Vir je tudi razkril, da je bi igralec preteklo zimo zelo bolan. V bolnišnici je preživel en mesec in bali so se, da se tokrat ne bo izvlekel. "Matt si je želel le sreče. A ljubezen in srečo je vedno iskal na napačnih krajih. Kako žalostno, da je bil v času smrti sam," je še dodal vir. 

 

Komentarjev 6
  • Kmodri 19:28 01.november 2023.

    Tolk keša, da bi imel cel harem! Nesocializeren osebek!

  • Ender3 15:07 01.november 2023.

    Nekateri moški pač nikoli ne odrastejo. Od slave se ne da živeti, kar tudi ta zahteva svoj davek..

  • Avatar lopov
    lopov 11:16 01.november 2023.

    Jebeššš dwnar če si osamljen in sam... tistih par minut slave si lahko zatakneš v tazadnjo plat...