Magazin > VIP
5742 ogledov

Razkrili razlog smrti zvezdnika filma Austin Powers

Verne Troyer
Verne Troyer je imel samomorilske misli.
Igralec Verne Troyer je v 50. letu starosti umrl v soboto. Njegova družina razloga za smrt ni razkrila, povedali pa so, da je imel 81 centimetrov visok igralec depresijo in da je bil nagnjen k samomoru. "Depresija in samomor sta zelo resni zadevi. Nikoli ne veš, s čim se nekdo bojuje. Drug do drugega bodite prijazni. Vedite, da ni nikoli prepozno, da nekoga zaprosite za pomoč,“ so zapisali v sporočilu za javnost.

Verne Troyer Magazin Umrla zvezda filma Austin Powers

TMZ piše, da je imel Troyer 2,4 promila alkohola v krvi in da je dispečerju, ki se je oglasil, ko je poklical reševalce, ter uslužbencu v bolnišnici povedal, da ima samomorilske misli.

Ko je bil igralec prepeljan v bolnišnico, je bil že nezavesten. Da bi mu zagotovili boljšo oskrbo, so ga premestili v drugo bolnišnico, kjer pa so mu začeli odpovedovati organi.  V soboto je njegova družina odločila, da je čas, da ga odklopijo z aparatur, ki so ga vzdrževale pri življenju. 

Znano je, da je bil Troyer več let odvisen od alkohola, ki ga je sedaj očitno pokopal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.