Magazin > VIP
9925 ogledov

Redke fotografije Suri Cruise razkrivajo, kako velika je že

Katie Holmes Suri Cruise
1/6
Flynet
Sramežljivo se je skrivala za puhovko.

Suri Cruise, hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes, je bila nekoč najbolj oblegana punčka na planetu, a so jo danes zasenčili otroci družine Kardashian in otroci drugih mega zvezdnikov. Paparaci ji tako ne sledijo več na vsakem koraku in njene fotografije so prava redkost, le, kadar jo Katie izpostavi na Instagramu, a je to zelo redko. 

Suri Cruise Magazin Suri Cruise ni več tako ljubka

Suri je danes stara že dvanajst let in vedno bolj spominja na svojo slavno mamico. Fotografi so jo ujeli, ko se je v družbi varuške vračala iz šole. Pozornost ji očitno ne prija preveč, saj se je sramežljivo skrivala za puhovko. Suri sicer živi s svojo mamo, med tem, ko z očetom že leta naj ne bi imela stikov. Tom se je od hčerke oddaljil, ker naj bi mu tako zapovedovala Scientološka cerkev, saj hči in nekdanja žena nista pripadnici te vere. Suri naj bi ga po navedbah virov večkrat poklicala, a Tom interesa za druženje menda ne kaže. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice