Magazin > Lepota & telo
62 ogledov

Katie spodbuja hčerkine nezdrave razvade

Katie Holmes Suri Cruise FameFlynet
Suri Cruise je pri šestih letih že nora na ličila, njena mama Katie Holmes pa to pridno spodbuja in ji celo daje nasvete.

Potem ko je Suri Cruise že pri treh letih začela nositi pete, sta nas z njeno mamo Katie Holmes spet šokirali. Tokrat z novičko, da šestletnica že uporablja ličila, kar Katie odobrava in celo spodbuja. Svoji hčerkici namreč daje nasvete, kako naj se liči, pri čemer ji je zabičala le, naj se liči letom primerno. "Moja Suri obožuje ličila, čeprav je stara komaj šest let! Svojih ličil sploh ne najdem, ko pridejo na obisk njene prijateljice. Pustim ji, da jih uporablja, a jo opozarjam, naj bo zmerna. Moj nasvet je, da si vedno lahko naneseš še več, a ne sme pretiravati, tako kot si ne nadeneš vsega nakita naenkrat."

Katie je ob tem dodala, da upa, da bo njena hčerka podedovala njen smisel za lepoto, ki temelji na bolj naravnih odtenkih in umirjenem make upu. Igralka se za dramatičen videz odloča le, ko gre na rdečo preprogo. "Moje vodilo je, da poskušam biti čim bolj naravna. Močnejši make up je odvisen od dogodka."

A ker Katie ni imela takšnega otroštva pod žarometi, kot ga ima Suri, je bolj malo verjetno, da bo malčica tako skromna kot njena mama. Prvič se je našminkala že pred tremi leti, pozimi se naokoli sprehaja v sandalah, mama Katie pa ji pusti, da dela, kar hoče. Ker si za sprehod ni hotela nadeti plašča, je Katie pač popustila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.