Magazin > VIP
17652 ogledov

Resnična stiska najbolj znane filmske brezdomke

Sam doma Youtube
Brenda Fricker, igralka, ki je v najbolj slavnem božičnem filmu vseh časov, Sam doma 2, igrala "gospo z golobi", razkrila osebno stisko.

Med nedavnim intervjujem v oddaji Ray D'Arcy Show je 75-letna oskarjevka Branda Fricker razkrila, da je božič "lahko zelo temen" za nekoga, ki živi sam, tako kot ona. "Lagala bi, če bi rekla, da bo božič lep in vesel, ker ... stara sem in živim sama. Lahko je zelo temno," je dejala in dodala, da je tudi pretekle božične praznike preživela v samoti.

"Samo izklopim telefon in zakrijem žaluzije. Vnaprej posnamem nekaj dobrih programov, imam svojega psa in tako preživim vse skupaj," je nadaljevala. "Ne želim, da bi zvenel negativno, ampak to je drugačna vrsta božiča, to je vse." A Brenda pravi, da ji božiča ni težko preživeti v samoti. Večji izziv ji predstavlja silvestrski večer, saj nima nikogar, da bi mu opolnoči voščila in ga objela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice